10. SCHIMBAREA PRODUSELOR:

10.1. În situațiile în care produsul nu corespunde cerințelor dumneavoastră sau mărimea este nepotrivită, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru înlocuirea sau returnarea acestuia. 

10.2. Produsele se pot returna la adresa noastră din str. Libertății, bloc T4, Parter, Alexandria, Teleorman.

10.3. În cazul în care doriţi alte produse (modele sau mărimi) decât cele pe care le returnaţi vă putem ajuta în limita stocului real disponibil al depozitul nostru.

Taxele de transport sunt suportate de către dumneavoastră - 20 lei. LA O COMANDĂ MINIMĂ DE 300 LEI TRANSPORTUL ESTE GRATUIT! Atentie ! În cazul returnării produselor, dacă ați beneficiat de TRANSPORT GRATUIT , taxa de livrare de 20 lei va fi suportată de către dumneavoastră. Returnarea produselor este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului. ( Atentie ! produsele nu trebuie să fie purtate ). În cazul în care doriți ridicarea coletului de către firma de curierat Urgent Cargus ne puteți solicita acest lucru. Costul este de 20 lei. !!! Coletul va fi trimis numai prin CURIER (indiferent de firma de curierat) !!! !!!

Nu acceptam coletele trimise prin Posta Romana !!! !!! Coletele trimise retur cu ramburs vor fi automat refuzate !!!

www.inTrend.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:  Curier Rapid (Cargus) Livrare in 1-3 zile, 20 RON, Locker Sameday Livare 1-2 zile, 17 lei  Schimb colet 20 RON ATENTIE! În cazul în care nu veți ridica comanda expediată, veți fi automat introdus în lista neagră a site-ului nostru si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul www.inTrend.ro.

ATENTIE! Produsele purtate (fără defect din fabrică) nu sunt rambursabile! Orice produs achiziționat are garanție 30 de zile de la ridicarea coletului. Pe durata garanției, în caz că produsul se defectează, acesta se poate doar schimba, nu și returna. Pentru produsele care se defectează în acest termen de 30 zile, consumatorul trebuie să suporte taxa de curierat pentru schimbarea produsului defect, taxa fiind de 20 lei!

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@inTrend.ro. Ne puteți contacta astfel: - telefonic, prin apel la linia de suport clienți: 0769.536.007 - prin e-mail la: contact@inTrend.ro

Te rugăm să ai în vedere că programul de funcționare al departamentului de suport este în intervalul

Luni – Vineri, 9:30 – 18:00 (cu exceptia Sărbătorilor legale).

Consimțământ pentru cookie-uri