Importanța și semnificația etichetelor de pe încălțăminte


Te-ai oprit vreodată să verifici etichetele pantofilor? Ceea ce credem că poate fi o simplă etichetă fără nicio importanță este un factor care influențează direct sănătatea picioarelor noastre. Când cumpărăm pantofi dintr-un magazin fizic, putem vedea și verifica chiar în acel moment etichetele și, prin urmare, materialele cu care au fost fabricați. Dar atunci când le cumpărăm online, trebuie să așteptăm până ajung acasă.

În postarea de săptămâna aceasta nu doar că vom sublinia caracteristicile generale pe care trebuie să le aibă un pantof potrivit, dar vom descoperi și semnificația etichetelor acestuia. De remarcat, de asemenea, unii producători și furnizori le includ pe ale lor, așa că este normal ca în aceeași cutie să găsim broșuri sau informații suplimentare.

De fiecare dată când cumpărăm o pereche nouă de pantofi, trebuie să acordăm o atenție deosebită materialelor din care au fost confecționați. Și deși acest lucru pare o prostie, afectează direct sănătatea picioarelor noastre. Cel mai bun mod de a ști din ce sunt făcute este să ne uităm la acele etichete pe care le trecem mereu cu vederea.

Etichetele se găsesc întotdeauna în zonele vizibile ale pantofului, cum ar fi talpa sau interiorul. Deși pot apărea și ștampilate, lipite sau legate. În primul dintre cele două exemple, ele indică la ce parte a pantofului se referă.

Alături de această primă etichetă, apare o a doua: simbolurile materialelor de fabricație, care arată dacă sunt piele, piele acoperită, material textil și altele. In general, materialul care este indicat pe eticheta constituie cel putin 80% din suprafata incaltamintei. In cazul in care nu ajunge la acel procent, vor aparea cele doua materiale folosite in cea mai mare cantitate.

  • Pielea este piele de animal care își păstrează structura și caracteristicile, tăbăcită astfel încât să nu putrezească sau să se deterioreze ușor. În cazul în care suprafața pielii este acoperită de un strat de acoperire, aceasta nu trebuie să depășească 0,15 mm în grosime. 
  • Pielea acoperită este piele de animal acoperită cu un strat de acoperire de 0,15 mm.
  • Materiale textile, naturale sau sintetice.
  • Alte materiale, altele decât cele de mai sus.

Alte etichete de pantofi

Așa cum am menționat la început, putem găsi și alte pictograme sau simboluri pe pantofi. Majoritatea acestei etichete speciale corespunde caracteristicilor specifice ale acelor produse și mărci. În această postare vom vedea, de asemenea, etichete de pantofi și diferite simboluri și ceea ce reprezintă fiecare.

etichete

Deget rotund si confortabil

Degetele acestor pantofi sunt late pentru ca piciorul copilului tau sa aiba spatiul si mobilitatea necesare in zona din fata. 

Usor de pus

Toate inchiderile pe care le foloseste de la sireturi, velcro sau elastic, sunt concepute astfel incat pantoful sa poata fi incaltat si scos usor. In acest fel, cei mai mici copii se vor putea incalta singuri intr-un mod confortabil si confortabil.

Amortizor spate 

Tălpile pantofilor au o „camera de aer” în călcâi care acționează ca un amortizor și protejează piciorul la fiecare pas.

Flexibilitate maximă a tălpii

Flexibilitatea tălpilor este una dintre principalele caracteristici ale încălțămintei pentru copii. Tălpile sunt realizate cu grosime mai mică, iar tălpile intermediare cu materiale foarte moi pentru a promova această flexibilitate. 


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *