Cele mai bune mărci de adidași


În prezent, acordăm prioritate confortului mai presus de orice. Desigur, există situații în care trebuie să purtăm pantofi mai formali, dar dacă putem fi la modă și confortabil în același timp, cu atât mai bine!

De aceea iti prezentam sfaturi pentru alegeri excelente de adidasi de marca super practici, comozi si la moda, atat pentru femeile active, cat si pentru cei mai aventurosi barbati.

Fila – moda la picioarele tale!

Modelul Fila Disruptor era disponibil doar pe alb sau negru, iar Fila i-a dat o nouă viață, cu nuanțe precum roz sau auriu. Acest lucru a făcut-o să sară din lumea sportului în lumina reflectoarelor, câștigând din ce în ce mai mulți fani în rândul publicului feminin. Chiar și cu noile opțiuni, Disruptorii albi sunt cei care continuă să atragă cei mai mulți fani.

Converse – marii clasici ai încălțămintei!

Universul Converse a preluat de mult stilurile clasice Chuck Taylor și le-a reinventat într-o gamă nesfârșită de culori. De fapt, atunci când femeile trebuie să aleagă, de obicei preferă clasicele, All Star Ox Whites sau varianta neagră. Sunt ușoare, moderne și mereu la modă. Se poartă cu blugi, cu pantaloni scurți și, de ce nu?, cu rochii. Merg bine cu toate, nu-i așa? Și de aceea îi iubim!

Timberland – aventurierul orașului!

Când vine vorba de adidasi pentru bărbați, Timberland iese în evidență. Întotdeauna cu modele moderne, originale și perfecte pentru aventurierii orașului. Retro Runner, cu un design mai clasic, perfect pentru medii casual și oraș, sau Brown Timberland, mai robust, dar super ușori și perfecti pentru trasee de mers pe jos.

Merrell – pasiunea pentru în aer liber!

La fel ca Timberland, adidașii Merrell prezintă și aceste tehnologii care fac din brand un must-have pentru iubitorii de outdoor. Pe lângă faptul că sunt confortabili, sunt ușor de adaptat oricărui tip de teren și îți oferă o stabilitate excelentă, fie că explorezi o peșteră, urci pe un munte sau doar urci treptele clădirii tale.

Pepe Jeans – combo casual-la modă!

Pepe Jeans și-a descoperit locul în lumea încălțămintei, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, combinând un look casual cu o preocupare constantă pentru modă. Adidașii Pepe Jeans sunt ideali pentru oricine dorește să iasă din casă cu certitudinea că a ales adidașii potriviți pentru orice ocazie din viața orașului.

Tommy Hilfiger – clasic și casual în aceeași pereche!

Dacă ești în căutarea unor linii mai clasice, dar care se adaptează totuși la o ținută mai relaxată, verifică pantofii sport Tommy Hilfiger. Adecvați pentru programele mai urbane, acești adidași poartă cu ei un brand istoric, recunoscut la nivel internațional, care își propune să celebreze stilul clasic american cool.

Gant – eleganță și calitate!

Gant este un brand recunoscut pe scară largă care combină stilul american sportiv cu un aspect casual și elegant. Aceasta este și linia urmată de adidașii săi, care sunt destinate bărbaților și femeilor îndrăznețe, care caută să îmbine relaxarea clasică și elegantă în picioare.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *