6 sfaturi pentru a alege adidașii potriviți pentru băieți


Adidașii buni sunt extrem de importanti pentru cresterea si dezvoltarea picioarelor copilului tau. Dar la ce ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați adidasi baieti?

Obțineți mărimea potrivită de adidași

Picioarele copiilor sunt în plină dezvoltare și cresc rapid. Drept urmare, alegerea mărimii potrivite de adidași nu este întotdeauna ușoară. Adidașii prea mici pot face ca degetul mare să crească spre interior, în timp ce o mărime prea mare de multe ori nu oferă suficient suport pentru călcâi. Acesta din urmă poate supraîncărca picioarele copilului, ceea ce este rău pentru dezvoltarea ulterioară.

Regula generală pentru alegerea mărimii potrivite: un centimetru de spațiu suplimentar la degete este suficient, atâta timp cât adidasul se potrivește bine la călcâi. Un picior este puțin mai mare decât celălalt? Luați ca punct de plecare cel mai mare picior, astfel încât să fiți sigur că ambele picioare au suficient spațiu.

Doriți să măsurați mărimea adidașilor acasă? Poți și nu este deloc atât de greu!

Tot ce ai nevoie este o coală de hârtie, un creion sau marker, o riglă și bineînțeles 2 picioare drăguțe de copil.

Așezați picioarele copiilor pe foaia de hârtie. Faceți un semn la capătul călcâiului și unul la vârful degetului mare. Asigurați-vă că faceți acest lucru pentru ambele picioare, în cazul în care un picior este mai mare decât celălalt. Apoi măsurați distanța dintre cele două semne de pe fiecare picior și luați distanța cea mai mare.

Puteți găsi mărimea adidașilor folosind tabelul cu mărimi

adidasi baieti albi
Adidasi Baieti Albi

Alegeți o închidere bună

La încălțămintea pentru copii este extrem de important să poți fixa ferm adidasul pentru a oferi un suport suficient. Mulți adidași din colecția noastră pentru copii au șireturi elastice, astfel încât să rămână ferm în jurul piciorului. In plus, sunt si usor de incaltat, ceea ce este ideal daca copilul tau trebuie deseori sa se incalțe si sa-si scoata pantofii la scoala.

Pantofii cu închidere cu arici sunt, de asemenea, ideali dacă copilul tău alege să-și scoată ocazional pantofii și nu este încă foarte bun la lega șireturile pantofilor.

adidasi baieti cu arici
Adidasi baieti cu arici

Încercați întotdeauna adidașii cu șosete

Când adidașii pe care îi alegeți vor fi în cele din urmă purtați cu șosete, este foarte important să faceți acest lucru în timpul probei.

Probează adidașii după-amiaza

La fel ca la adulți, picioarele copiilor se umflă în timpul zilei și sunt adesea puțin mai groase după-amiaza decât dimineața. De aceea este deseori mai bine să încerci adidașii după-amiaza.

Lasa-ți adidașii să respire

Este foarte important ca adidașii să fie suficient de ventilați după ce copilul tău i-a purtat. În acest fel preveniți creșterea bacteriilor și limitați riscul de apariție a picioarelor mirositoare. Vă recomandăm să oferiți adidașilor șansa de a se aerisi la fiecare 2 zile sau chiar zilnic.

Copilul dumneavoastră suferă de transpirație la picioare? Atunci alege cu siguranță un adidas din piele. Pielea este de departe cel mai natural și mai respirabil material. Lasa transpiratia sa treaca, limitand contactul cu bacteriile.

Îți este greu să găsești online încălțăminte copii, papuci, adidașii, cizme de ploaie sau de zăpadă potrivite? În magazinul InTrend.ro suntem bucuroși să te ajutăm să găsești perechea perfectă pentru micuțul tău.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *