Ce încălțăminte de vară este cea mai potrivită pentru copii


Ce încălțăminte de vară pentru copii este cea mai potrivită în această perioadă a anului? Și cum să ai grijă de picioarele lor?

Încălțămintea de vară pentru copii nu poate fi aleasă ușor pentru că miza este mare. Sănătatea picioarelor lor contează foarte mult.

Nu trebuie sa le alegem rapid și pe grabă pentru ca nu putem uita ca vara vine cu temperaturi foarte ridicate si picioarele transpira.

Evitarea transpirației excesive a picioarelor micuților noștri este un obiectiv pe care ar trebui să-l ai mereu în vedere. Pentru aceasta, încălțămintea de calitate superioara pentru baieti si fete va fi prioritară.

Adevărul este că nu acordăm prea multă atenție încălțămintei pentru copii. Da, este adevarat ca atunci cand vine vara ne schimbam hainele si optam pentru articole vestimentare care previn eficient acea transpiratie.

Ceea ce trebuie sa faci este sa ai incredere in specialisti in incaltaminte pentru copii, astfel incat copiii nostri sa nu faca rani.

Pantofi de vară pentru copii și șosete bune

incaltaminte

Un prim avertisment pe care vrem să vi-l dăm de acum înainte. Când e vară, cei mici mai aleargă și sar mai mult

Din acest motiv, credem că atunci când cumpărăm pantofi pentru copii sau încălțăminte sport, aceștia ar trebui să meargă întotdeauna cu șosete bune. Cum ar trebui să fie șosetele aceia? Cu siguranta bumbac.

Bumbacul este fibra naturală prin excelență. Cel mai folosit atât în ​​îmbrăcăminte cât și în lenjerie de pat. Este o fibră care previne transpirația excesivă vara, dar este capabilă să mențină temperatura corpului iarna.

Nu ezita și pariază pe bumbac.

Alt lucru. Este clar că dacă alegeți să cumpărați sandale sau papuci (pentru plajă sau piscină) nu vor purta șosete. Ei bine, atenție. Pentru că atunci sandalele sau șlapii mai trebuie să fie de mai bună calitate.

Caracteristicile încălțămintei de vară pentru copii

incaltaminte flexibila copii

Încălțăminte de vară respirabilă

Pai bineinteles ca da. Aceasta este o necesitate. Cum pot pantofii de vară să nu fie respirabili?

Cel mai bun sfat este că le cauți mereu pe cele care sunt din piele. Sunt cele mai indicate pentru a evita transpirația excesivă la care ne-am referit. Si după cum am spus mai sus, nu uitați de șosete.

Încălțăminte aderentă (anti-alunecare)

Căutați întotdeauna tălpi antiderapante. Nu trebuie să vă spunem. Copii aleargă foarte mult de aici în colo. Deci vor evita mai mult de o sperietura daca talpile sunt antiderapante.

Încălțăminte flexibilă pentru copii

Când mergi să cumperi pantofi de vară pentru copii nu trebuie să uiți niciodată să te uiți la flexibilitatea acestora.

Acest lucru este important deoarece orice tip de încălțăminte pentru copii trebuie să asigure flexibilitate pentru ca copiii să se poată mișca natural.

Evident că nu putem pune niciodată pantofi care să-i rănească sau care nu au mărimea potrivită.

Nu le oferiți copiilor încălțăminte moștenita (de la frații mai mari)

O să insistăm puțin asupra acestui aspect pentru că este important. Am spus-o deja într-o altă postare, dar nu ne vom sătura să o repetăm.

Pantofii nu trebuie moșteniți. Nici a fraților săi, nici a verilor sau a celor mai intimi prieteni.

DE CE?? Că acești pantofi, papuci sau șlapi au „prins” forma piciorului primului lor proprietar.

Această formă a piciorului este transmisă copilului care o moștenește, dar este imposibil ca acesta să se adapteze la picior deoarece nu există două picioare la fel pe lume. Este imposibil.

Acest lucru vă poate provoca disconfort. Alege mereu încălțăminte nouă pentru copii. Cauta in magazinul nostru online si vei vedea ce preturi avem. 


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *