Tendințe pantofi 2023: pentru toate look-urile de vară, toamnă, iarnă și primăvară


Cunoașterea tendințelor de pantofi din 2023 este fundamentală pentru a investi în piese cheie și pentru a le valorifica atunci când îți alegi look-ul.

Știți ce modele și culori pot fi sălbatice și atemporale pentru toate anotimpurile?

Prin urmare, pentru a te ajuta să faci alegerea corectă și modernă, în stilul tău și în ton cu tendințele pantofilor din 2023, această postare este să te ajute cu alegeri sălbatice!

Care sunt tendințele de încălțăminte pentru 2023?

Citiți mai departe și înțelegeți cum culorile de bază ale verii 2023 vă pot moderniza look-ul!

În primul rând, moda pantofilor nu este atât de diferită de referințele de modă pentru haine și alte accesorii. Se apreciază croielile, culorile și stilurile inspirate de unele avangardiste.

In acest sens, tendintele se completeaza si pot fi folosite in diferite anotimpuri: vara, toamna, iarna si primavara.

În spectacolele care dictează moda anului 2023, s-au putut vedea tonuri vibrante cu un efect dramatic și chiar suprarealist.

Despre cum vorbește Camila Gaio în videoclipul ei și de asemenea în prezentarea de modă Valentino, prezentând look-uri monocromatice cu culori vibrante și, de asemenea, în tonuri nude, proporționale cu nuanța pielii.

Pe lângă amestecul de culori vibrante asociate cu caramel, bej și alte tonuri nude.

Wildcard care face parte din tendințele pantofilor din 2023

În mod surprinzător, caramelul este o culoare care face parte din tendințele de pantofi din 2023 și este, de asemenea, atemporală. Alegerea unei sandale 2023 cu toc caramel poate favoriza look-urile de purtat pe tot parcursul anului, fără teama de a greși.

Saboți culoare muștar
Saboții au revenit în tendințele pantofilor din 2023! Atat cu culori puternice precum mustarul, cat si cu culori neutre de combinat cu diferite haine. Și este o culoare super democratică, care se accentuează la toate grupele de vârstă.

Adidași de damă delicati
Fără îndoială, adidasul este un articol popular în dulapul fiecărei femei. În zilele în care vrei o alternativă la tocuri, mergi cu adidași.

Apropo, sunt preferate modelele care seamănă cu pantofii de balet.

În plus, culorile frumoase ca acest adidași slingback verde apă.

Pantofi cu platformă
După o domnie a tocurilor stiletto, platforma revine în dulapurile fashionistelor. Doar pentru a exemplifica, tocul bloc caramel are totul pentru a fi punctul culminant.

Influența vine de la cizma cu platformă, care a fost văzută în paradele unor branduri renumite precum: Masha Popova, Bottega Veneta, Fendi și chiar Dior.

În viața reală, pe lângă tonul nud, cizmele apar în nuanțe de roșu, verde și violet pentru a scăpa de tonurile tradiționale.

Ce culori sunt în tendințe în 2023?

Culorile vibrante sunt printre cele mai prezente în hainele pentru 2023. De exemplu, nuanțele de verde, violet, portocaliu, albastru și galben sunt pariurile de modă pentru acest an.

Tendințe pantofi 2023: nuanțe vestimentare anul acesta: albastru, roz, portocaliu și verde.

În consecință, pentru că sunt culori care atrage atenția, este nevoie de grijă. O modalitate de a echilibra aspectul este să combinați una sau două culori la modă cu piese în culori deschise precum alb sau nud.

Pe scurt, este posibil să alcătuiești un look cu nuanțe ale acestor culori de vară folosind sandale cu toc caramel. Cu acest truc, poți urmări tendința astfel încât să se potrivească cu ceea ce ai deja în dulap.

Cum să urmărești tendințele pantofilor și să ai look-uri pentru tot anul?
Sandala cu toc caramel este o alternativă inteligentă pentru a fi șic pe tot parcursul anului. În așa fel încât pantoful nud să se potrivească cu orice culoare, sandala cu toc caramel te salvează atunci când nu știi ce să porți.

Merită să ai pantofi conform tendințelor?

Și anume, merită să ai pantofi la modă. Totusi, este esential sa ai sandale si pantofi de calitate. Așa că, când vine vorba de reînnoirea pantofilor, gândiți-vă la ceea ce are sens pentru dvs. Este mai bine să plătești puțin mai mult pentru un pantof care are durabilitate decât unul care se poate strica la prima călătorie.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *